Tisk na umetniško platno - CANVAS

Spremenite vašo fotografijo v umetnino. Takšno, ki je lahko izjemno lepo darilo ali takšno, ki bo, obešena na steno, pričarala občutek umetniške galerije. Izberite tisk na umetniško platno oz. tako imenovani tisk na canvas. S tem postopkom vašo forografijo spremenimo v umetnino, ki jo boste z veseljem podarili ali zavoljo njenega prefinjenega učinka, občudovali pomembne trenutke z vaših potovanj, družinskih srečanj, porok, obletnic, spomine na dogodke vaših otrok, utrinke iz narave in podobno. Skratka vse, kar beležite s svojim fotoaparatom in bi želeli ohraniti in občudovati v posebnem formatu s posebnim učinkom.

Učinek platna oz. zrnatost površine nam pričara klasičen umetniški izdelek. Uporablja se pravo slikarsko platno iz blaga, teže ca. 350g/m2. Na umetniško platno tiskamo izključno v najvišji foto kvaliteti 2400x1200 dpi. Platno je izdelano iz 100% bombaža.

Sliko lahko nato napnemo na podokvir, možno pa je tudi kaširanje na eno izmed podlog (plošče forex, kapa...).

Tisk_na_umetnisko_platno_CANVAS_not.jpg

AKCIJA MESECA

ROLL-up STOJALA

Roll-up stojalo (rolo) stojalo + tisk na PVC platno. Material, ki se ne trga in mečka. V ceno je vključena tudi prenosna torba. Stojalo je iz zelo trpežnega aluminija in ima dve "nogici".

Dimenzija 85x200 cm - znižana na samo 50,00 €. Dimenzija 100x200 cm - znižana na samo 60,00 €.