Tiskanje manjših naklad. Tiskamo na laserskih produkcijskih tiskalnikih.

Tiskamo na papir ali na samolepilno folijo.

Kaj je digitalni tisk?

Dgitalni tisk je tehnika tiska, pri kateri stroj za tiskanje krmili računalnik.

PREDNOSTI
Prednost digitalnega tiska pred offset tiskom je predvsem v nižjih stroških ter v tem, da ni pomembno, koliko izvodov določene tiskovine se naroča. Prav zaradi tega se digitalni tisk pogosto uporablja pri tiskanju manjših naklad ali serij, pri katerih se posamezni izvodi razlikujejo v kakšni podrobnosti (npr. serijski številki). Pri digitalnem tisku se tiska na laserskih produkcijskih tiskalnikih resolucije do 2400 x 2400 dpi.

NAJHITREJŠA POT DO TISKOVIN
Ni začetnih stroškov, cenejši tisk pri manjših nakladah, hitra dobava tiskovin, testni odtis je hkrati že končna tiskovina, omogoča tisk na širok nabor materialov (od 60g do 300g različnih papirjev), ker ne uporabljamo oljnih barv, je možno tiskovine tudi plastificirati, tiskamo tudi na samolepilno prozorno foljo, tisk variabilnih podatkov (personalizacija, numeracija), enostaven tisk direktno iz PDF datotek, brez izdelave montaž.


Variabilni podatki (personalizacija tiskovin)

VARIABILNI PODATKI (PERSONALIZACIJA)
S pomočjo digitalnega tiska izredno uspešno opravljamo personalizacijo in numeracijo tiskovin. Variable-data printing (VDP), znano tudi kot variable-information printing (VIP), je ena izmed oblik personaliziranega tiska, kjer se lahko sestavni elementi posamezne strani (vsebina, slike, postavitev) spreminjajo glede na določeno stran. S povezavo med oblikovano predlogo in določeno podatkovno bazo je tako ponujena možnost reproduciranja tiskovin.

Tako lahko vaše kuverte, letake, zloženke... opremimo z različnimi imeni, naslovi, številkami...

Digitalni tisk zloženk

Ko pripravljate zloženke/zgibanke, ni potrebna le dobra vizualna in besedna predstavitev, ampak tudi kvaliteten material in izgled, ki ga lahko zagotovi le kakovosten tiskalnik. Pri nas vam lahko zloženke natisnemo v zelo kratkem času. Izbirate lahko med različnimi vrstami papirja, različnimi formati, barvami in načini zgibanja: C zgib, V zgib...

 

Zloženke vam seveda lahko tudi grafično oblikujemo.

Digitalni_tisk_zlozenk_not.jpg

Naše storitve

  • Velikoformatni tisk
  • Tisk na papir
  • Tisk na foljo  
  • Tisk na tekstilno platno
  • Tisk na umetniško CANVAS platno
  • Tisk na samolepilno foljo
  • Digitalni tisk
  • Offset tisk
  • Grafično oblikovanje
  • Prevajanje

AKCIJA MESECA

ROLL-up STOJALA

Roll-up stojalo (rolo) stojalo + tisk na PVC platno. Material, ki se ne trga in mečka. V ceno je vključena tudi prenosna torba. Stojalo je iz zelo trpežnega aluminija in ima dve "nogici".

Dimenzija 85x200 cm - znižana na samo 50,00 €. Dimenzija 100x200 cm - znižana na samo 60,00 €.