Delovni čas: od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro. Izven delovnega časa pokličite ali pošljite e-pošto.
Image Alt

Canvas – Umetniško platno

idealno za manjše naklade

canvas – umetniško platno

Fotografija na platnu oz. tisk na platno je inovativen način dekoracije notranjih prostorov. Naredite vtis na vaše obiskovalce z neverjetno čistim tiskom, naj se ti ob pogledu nanj počutijo, kot bi ravnokar vstopili v sliko.

Platno, ki ga uporabljamo za tisk deluje povsem pristno in je na pogled enako kot tisto, ki ga uporabljajo slikarji za izdelavo svojih umetnin. Pri platnu se lahko opazi strukturo tkanja. Tkanje se čuti tudi na otip in je v vseh lastnostih popolnoma originalno.

 

Tisk na umetniško platno je tudi pogosta izbira slikarjev in drugih umetnikov, ko reproducirajo lastna dela.

Fotografije, natisnjene na platno, so brezčasne in klasične. Seveda se prilegajo vsakemu dekorju ali notranjemu oblikovanju, ne glede na to, ali gre za moderno sodobno, tradicionalno ali mešanico. Vsako oblikovalsko idejo lahko oživite z uporabo odtisov na platnu.

Tisk na platno je cenovno ugodnejša alternativa nakupu slike iste velikosti. Tudi razstavljanje fotografije po stenah je neprecenljivo. Zadovoljstvo ob opazovanju svojega umetniškega dela brez ogromnega proračuna bo izjemno.

Naravna ali umetna svetloba v prostoru povzroča bleščanje ali odseve fotografij, natisnjenih na sijajni papir ali uokvirjenih za steklom. Po drugi strani pa ima platno satenasto mat površino, zaradi česar je najboljši material za zelo svetle prostore.

Fotografije na platnu vedno izgledajo odlično. Vse vrste fotografij, ki so vam všeč oz. ste jih izbrali za tisk na platno, bodo vedno videti dobro. Platno bo vaši fotografiji dalo občutek višje kakovosti.

Platno je napeto čez moderne lesene okvirje. Standardni okvirji so debeline 2 centimetra, platno pa običajno sega čez rob in se lepo ovije okoli okvirja.

Fotografija, ki jo spremenite v umetniško sliko je lahko lepo darilo

za vašo družino, prijatelje, znance ali poslovne partnerje.

Podarite nekaj osebnega in pristnega. Popolno personalizirano darilo, saj slika pove več, kot tisoč besed.

Spomin ujet v tkanino

Inovativen način tiska fotografij.