Delovni čas: od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro. Izven delovnega časa pokličite ali pošljite e-pošto.
Image Alt

POS stojala

idealno za manjše naklade

Izdelava POS stojal

ROLL-UP STOJALA

odlično izvlečno stojalo za vsako priložnost z najboljšim razmerjem med kvaliteto in ceno. Ima ojačano konstrukcijo in prenosno torbo, zato je primerno za pogosto uporabo. Ohišje stojala je izdelano iz aluminija. Potiskana grafika se v ohišje prilepi, zgoraj pa vpne s priloženo klipklap letvico. Grafika se napne s pomočjo tridelne zložljive palice, močan roll mehanizem pa jo enakomerno napne.

Nizka cena, visoka prepoznavnost.

Stojalo lahko postavite v manj kot minuti, enako pa velja tudi za pospravljanje. Prenaša se v kvalitetni prešiti torbi, ki nudi dobro zaščito stojalu med transportom. Grafiko tiskamo v visoki ločljivosti z okolju prijazno eco tehnologijo na PET platno.

Roll up stojala izdelujemo v dimenziji 85×200 cm in 100×200 cm.

DVOSTRANSKO ALUMINIJASTO A STOJALO,

ki vzbuja pozornost. Enostavna menjava plakata, klip klap profil. Primerno za notranjo in zunanjo uporabo.

Oglasno sporočilo na A-tabli je vidno iz obeh strani, namestitev oglasnega sporočila. A stojalo ima tudi  priloženo PVC prozorno mat zaščitno folijo, ki zagotavlja UV zaščito grafike, ter kovinsko hrbtišče.

PROMOCIJSKA MIZA OZ. PULT

je idealna za predstavitev izdelkov in storitev v samem prodajnem prostoru. Proizvod, ki ga predstavljate, bo s stojnico viden že od daleč, saj je nad stojnico pritrjena tudi tabla za logotip. Konstrukcija je izredno lahka in kompaktna, tako da je sestavljanje in razstavljanje stojnice enostavno.

Transport je preprost, saj je možno posamezne sestavne dele stojnice zložiti in shraniti v tekstilno torbo, ki je priložena.

Promocijska stojnica ima v notranjosti pulta pripravno sredinsko polico, na kateri je veliko prostora za izdelke. Dodatno stabilnost ji daje podnožje, na katerega prav tako lahko odložite stvari.

Privabite nove kupce

Stojala omogočajo, da odločitev kupcev pospešite z usmeritvijo pozornosti na določeni izdelek ali blagovno znamko. Z uporabo stojal, izdelkom omogočite učinkovito komunikacijo s potrošniki.