Delovni čas: od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro. Izven delovnega časa pokličite ali pošljite e-pošto.
Image Alt

Transparenti

PVC ceradno platno

Transparenti

so učinkovito promocijsko sredstvo za vaše podjetje ali za oglaševanje vašega prihajajočega dogodka. Nudimo vam tisk transparentov na kakovostno ceradno platno po poljubni dimenziji. Transparenti so namenjeni predvsem zunanji uporabi, zato so izdelani iz materiala, ki zagotavlja obstojnost ob različnih vremenskih vplivih. Platno lahko po želji še dodatno obdelamo z varjenimi robovi in možnostjo uporabe kovinskih obročkov za vpenjanje. Transparenti so navadno postavljeni na frekventne točke. Lahko so čez-cestni, obcestni, postavljeni na ograje ali fasade ali na lokacijo določenega dogodka.

ZUNANJE IN NOTRANJE OGLAŠEVANJE Z PVC CERADNIM ALI MESH PLATNOM.

Frontlit, PVC cerada, ceradno platno in blockout platno so imena, ki se pogosto uporabljajo za material iz katerega so narejeni transparenti! Od vseh naštetih imen je glavna razlika v tem, da je blockout platno namenjeno obojestranskemu tisku, ki se večinoma uporablja kot označevalne table na javnih razsvetljavah in čez cestnih transparentih, medtem ko vsa ostala imena govorijo o enem in istem materialu za enostranske transparente.

Mesh PVC transparenti so zaradi luknjičastega materiala najbolj primerni za oglaševanje na pročeljih stavb in gradbenih odrih, saj material odlično prepušča veter, sončno svetlobo in je zelo odporen na vremenske razmere (mraz, vročina, veter…).

transparenti so lahko eno ali obojestranski.

Vsi transparenti, tako enostranski kot dvostranski so tiskani z barvami, ki so odporna na UV žarke, prah, vodo in ostale zunanje vplive, kot tudi samo platno. Za lažje nameščaje transparentov lahko na robove vstavimo rinke, robove dodatno ojačamo z varom, po potrebi naredimo tudi žep za palico, kar se uporablja predvsem pri obojestranskih printih.
Pri nas vam lahko transparente tudi oblikujemo.