Delovni čas: od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro. Izven delovnega časa pokličite ali pošljite e-pošto.
Image Alt

Samolepilna PVC folija

za notranjo in zunanjo uporabo

samolepilno PVC folijo

lahko apliciramo na različne podlage kot so kovina, aluminij, PVC, na avtomobile, plošče, table…. Glede na obdobje uporabe jih ločimo na kratkoročne (monomerne) in dolgoročne (polimerne) folije. Za uporabo v notranjih prostorih večinoma zadostujejo monomerne folije.

Monomerno folijo priporočamo za daljšo notranjo uporabo ter kratko trajno zunanjo uporabo. Polimerno folijo priporočamo za daljšo zunanjo uporabo. V kolikor bo folija izpostavljena mehanskim poškodbam priporočamo dodatno laminacijo.

Samolepilne folije lahko izrežemo v kakršnokoli obliko, izrez po konturi.

Izbirate lahko med belo folijo za notranjo ali zunanjo uporabo v mat ali sijaj izvedbi in prozorno samolepilno folijo v sijaj izvedbi.

Ponudimo vam lahko hiter in kvaliteten tisk plakatov za vašo prireditev, dogodek, predstavitev dejavnosti, promocijo ali oglasno kampanjo.

Za manjše naklade običajno uporabimo digitalni tisk, za večje naklade plakatov se uporablja offset tisk. Za tisk plakatov uporabljamo sodobne in kakovostne tiskalnike in najsodobnejšo programsko opremo.

Pri nalepkah naj vaša domišljija nima meja.

Za vas tiskamo bele in prozorne nalepke. V standardnih ali posebnih formatih. Okrogle, oglate, posebnih oblik ali celo personalizirane.
Z nalepkami z natisnjenim logotipom ali znakom podjetja, izdelanimi pri nas, boste transparentni. Za jasno označevanje vaših izdelkov – kupljenih ali iz lastne proizvodnje.