Delovni čas: od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro. Izven delovnega časa pokličite ali pošljite e-pošto.
Image Alt

Digitalni in offset tisk

idealno za manjše naklade

Digitalni tisk

Tiskanje manjših naklad. Tiskamo na laserskih produkcijskih tiskalnikih. Tiskamo na papir ali na samolepilno folijo.

Prednost digitalnega tiska pred off set tiskom je predvsem v nižjih stroških ter v tem, da ni pomembno, koliko izvodov določene tiskovine se naroča. Prav zaradi tega se digitalni tisk pogosto uporablja pri tiskanju manjših naklad ali serij, pri katerih se posamezni izvodi razlikujejo v kakšni podrobnosti (npr. serijski številki). Pri digitalnem tisku se tiska na laserskih produkcijskih tiskalnikih resolucije do 2400 x 2400 dpi.

MANJŠE NAKLADE ZA VELIKE REZULTATE.

S pomočjo digitalnega tiska izredno uspešno opravljamo personalizacijo in numeracijo tiskovin. Variable-data printing (VDP), znano tudi kot variableinformation printing (VIP), je ena izmed oblik personaliziranega tiska, kjer se lahko sestavni elementi posamezne strani (vsebina, slike, postavitev) spreminjajo glede na določeno stran. S povezavo med oblikovano predlogo in določeno podatkovno bazo je tako ponujena možnost reproduciranja tiskovin. Tako lahko vaše kuverte, letake, zloženke... opremimo z različnimi imeni, naslovi, številkami...

NAJHITREJŠA POT DO TISKOVIN Ni začetnih stroškov, cenejši tisk pri manjših nakladah, hitra dobava tiskovin, testni odtis je hkrati že končna tiskovina, omogoča tisk na širok nabor materialov (od 60g do 300g različnih papirjev), ker ne uporabljamo oljnih barv, je možno tiskovine tudi plastificirati, tiskamo tudi na samolepilno prozorno folijo, tisk variabilnih podatkov (personalizacija, numeracija), enostaven tisk direktno iz PDF datotek, brez izdelave montaž.

kratki dobavni rok

Digitalni tisk ima hitrejšo odzivnost in cenovno ugodnejše tiskovine pri manjših nakladah.

izjemna kakovost odtisa

Tisk letakov, zloženk, kuvert, dopisnih listov, map, katalogov, brošur, razglednic, vizitk, koledarjev...
idealno za večje naklade

Offset tisk

Offset tisk je paradni konj tiskarstva. Zaradi svoje hitrosti in kakovosti odtisa je postal naš najpogostejši spremljevalec v vsakdanjem življenju.

Tiskanje večjih naklad.

Ime offset izhaja iz samega postopka, kjer se motiv tiska posredno prek dveh valjev. Prvi valj z matrico prenese obarvani motiv na drugi offset valj, ta pa motiv odtisne na podlogo. Pri tem je ključnega pomena kombinacija vode in barve.

Rezultat je kristalna jasnost in ostrina motivov, s katerima se ostale vrste tiska vedno znova primerjajo.

Izraz »offset kvaliteta« zato v tiskarstvu velja za merilo najvišje kakovosti. V postopku offset tiska ni visokih temperatur, zato lahko tiskamo na širok izbor materialov različnih kakovosti in izdelujemo najrazličnejše izdelke.

Tiskamo na papir ali na samolepilno folijo.
tisk in konturni izrez

velikoformatni tisk

Izdelujemo visoko kakovostne tiskovine velikega formata. Velikoformatni tisk je primeren za notranjo in zunanjo uporabo, saj so materiali in barve UV in vodoobstojne. Na voljo je pestra izbira materialov, ki se jo lahko določi glede na namen uporabe. Poleg tiska nudimo tudi montažo tiskovin, kot so promocijska stojala, reklamne in svetlobne table, plakati, posterji, transparenti, nalepke… Na voljo vam je tudi tisk na slikarsko platno ali t.i. canvas.

500
Roll-up stojal na leto
15000
m2 uporabljene samolepilne folije na leto
2500
m2 uporabljenega umetniškega, canvas, platna na leto

Izdelujemo visoko kakovostne tiskovine velikega formata.

Samolepilno PVC folijo oz. nalepke lahko tudi izrežemo v različne oblike - konturni izrez, t.i print&cut.