Delovni čas: od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro. Izven delovnega časa pokličite ali pošljite e-pošto.
Image Alt

Plakati

cenovno ugodna rešitev

TISK PLAKATOV

Nudimo vam hiter in kvaliteten tisk plakatov za vašo prireditev, oglasno kampanjo, dogodek, promocijo, reklamo.

Potrebujete rešitev za večjo prepoznavnost vašega podjetja, blagovne znamke, izdelka ali storitve?

Potrebujete promocijo dogodka, ki ga organizirate v bližnji prihodnosti, promocijo društva, dejavnosti ali organizacije?

Obveščanje potencialnih strank in novih uporabnikov o vaših storitvah, izdelkih je danes nujno. Dobro opravljeno delo ni več dovolj, potrebna je tudi dobra in kvalitetna promocija. Plakati so praktična in priročna rešitev za promocijo vsega od zgoraj naštetega. So enostaven in poceni način, da razširite novico o svoji ponudbi.

Plakati so lahko poljubne barve, oblike in velikosti. So idealen način, da se predstavite potencialnim kupcem in uporabnikom vaših storitev. Oblikujte na način, ki vaše storitve ali izdelke najbolje predstavi in je v skladu z vašo vizijo in poslanstvom.

Plakati so cenovno zelo ugodna rešitev, zato jih tiskamo v malih in večjih nakladah.

Ponudimo vam lahko hiter in kvaliteten tisk plakatov za vašo prireditev, dogodek, predstavitev dejavnosti, promocijo ali oglasno kampanjo.

Za manjše naklade običajno uporabimo digitalni tisk, za večje naklade plakatov se uporablja offset tisk. Za tisk plakatov uporabljamo sodobne in kakovostne tiskalnike in najsodobnejšo programsko opremo.

Naši plakati so XXL

Ponujamo različne velikosti plakatov. Zraven standardnih formatov, lahko naročite tudi plakate poljubnih dimenzij. Nudimo tisk na različne vrste papirja, za zunanjo in notranjo uporabo.
Plakate lahko vpnete v lične ALU letvice in v klip/klap ALU okvirje.